Stof- en waterbestendige Samsung Galaxy S4 in aantocht

Samsung Galaxy S4
Van de nieuwe Samsung Galaxy S4 zijn al verschillende uitgebreide reviews op internet te vinden. Die zijn het allemaal over één ding eens: de S4 is een goede smartphone, maar hij is ook weer niet geweldig.

Veelal wordt de vergelijking gemaakt met de door vertragingen geplaagde HTC One die in de meeste reviews wel erg warm ontvangen wordt. Dan stelt de S4 een tikkeltje teleur, dus Samsung heeft meer onderscheidend vermogen nodig en naar verluid wordt daaraan gewerkt.

Volgens de website techview, zal Samsung binnenkort een “Ruggedized” Galaxy S4 aankondigen die stof- en waterbestendig is. Het is nog niet bekend wat dit zal betekenen voor de vormgeving van de S4. Bij de huidige S4 kan bijvoorbeeld de achterkant worden verwijderd om zelf de accu te verwisselen, dus het is niet ondenkbaar dat Samsung daar vanaf stapt. Binnen enkele weken zou meer duidelijk moeten zijn.

Een van de meest voorkomende problemen met mobieltjes is waterschade. Het wordt anno 2013 dus hoog tijd dat onze steeds geavanceerdere smartphones eindelijk eens tegen een druppeltje vocht kunnen.

Nog geen reacties

  1. Sony zet met de Xperia Z een nieuwe trend, al zijn waterdichte mobieltjes in China al helemaal meer ingeburgerd. Tijd dat wij er ook van gaan profiteren.

  2. Volgens mij schuilt er een complottheorie achter het feit dat onze mobieltjes nog steeds zo slecht tegen een een paar druppels water kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *