Stranger Things S3: Check hier de eerste Netflix trailer

Eindelijk
Komt het zien!

Er zijn maar weinig series zo populair op Netflix als Stranger Things. De met synths, kinderen en bovennatuurlijke wezens overgoten serie krijgt zeer binnenkort een derde seizoen. Eerder werd de titel al geteased en werden we lekker gemaakt met een feestdagen-filmpje met de acteurs uit de serie. Nu kunnen fans van de show eindelijk kwijlen bij écht beelden van het derde seizoen.

Spoiler alert voor de voorgaande 2 seizoenen van Stranger Things

Het stadje Hawkins, Indiana, zal in het aankomende seizoen (afspelende in 1985) nog steeds niet veilig zijn, zo leren we aan het einde van het vorige seizoen. De Mind Flayer bleek namelijk nog altijd onder Hawkins te leven.

In een persbericht laat Netflix het volgende weten over het aankomende seizoen: “De zomer is aangebroken en de kinderen hebben een zomerbaantje in het nieuwe winkelcentrum Starcourt Mall of genieten van hun zomervakantie. Maar hoe rustig zal deze zomer verlopen?” Nou, totaal niet rustig, natuurlijk, want aan het einde van de trailer zien we hoezeer de spreekwoordelijke pleuris daadwerkelijk uitbreekt. Ik bedoel, check dat monster aan het einde!

[gv data=”T8nSpRkuxb8″][/gv]

Het nieuwe seizoen van Stranger Things is op de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag – 4 juli – te zien op Netflix. Dat werd eerder al in een hele creatieve trailer aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *