Video: stunten kan met deze elektrische skelter

Auteur: , 5 Reacties
tricycle

Je hebt je als kind waarschijnlijk de blubber gestept, maar hoe gaaf was het geweest als je step een motortje had? Anno 2014 kan het allemaal.

Lang geleden stond Razor bekend om zijn opvouwbare steps, die een enorme rage werden onder kinderen. Het bedrijf is nu hard op weg een grote naam te worden op het gebied van elektrisch speelgoed en komt nu met iets nieuws: de Power Rider Tricycle. Dit karretje is een stuk leuker dan al het andere speelgoed met twee of vier wielen en dat komt allemaal door een elektrisch motortje.

Je hoeft niet zelf te trappen en kunt dus helemaal los gaan, want met de Power Rider Tricycle is het een kwestie van gas erop en gaan. De Power Rider Tricycle haalt een topsnelheid van 9 kilometer per uur, zonder er zelf wat voor te hoeven doen. Daarnaast zorgen de zwenkwieltjes aan de achterkant ervoor dat je kunt stunten als een drifter.

De Power Rider kost zo’n 180 dollar en is na twaalf uur volledig opgeladen. Daarna kun je jezelf 40 minuten lang uitleven.5 reacties

Leuk ding.. Alleen vind ik 40 minuten rijden en 12 uur opladen wel een beetje karig.
Zo krijg je dikke kinderen…
Toch denk ik dat een e-trike met plastic rdw leuker is.
rdw = rwd
In 1984 bouwden wij zelf de voorvork met motortje van een Solex in een step.
Dat ding vrat stepbandjes voor ontbijt maar dat kon de pret niet drukken. In die tijd bedacht en bouwde je zoiets gewoon zelf….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).