Super Mario Odyssey Musical trailer: top of flop?

Super Mario Odyssey Musical Trailer
Wat vind jij van de dansmoves van onze favoriete loodgieter?

Nog een paar weekjes wachten en dan kunnen alle Mario-fans hun geluk niet op, want Super Mario Odyssey ligt eind deze maand in de winkels. Deze Mario sandbox-achtige game is vergelijkbaar met Super Mario 64 en Mario Sunshine. Op de Nintendo Switch reis je samen met Mario door een grote wereld waar van alles valt te beleven.

Tot die tijd moeten we het echter doen met teasers, trailers en andere filmpjes van het spel. Nintendo heeft echter flink uitgepakt met de laatste trailer: in het nieuwste filmpje zien we Mario als nooit tevoren. Samen met een heel orkest danst Mario door de straten van het fictieve stadje New Donk City.

Mocht de muziek van onderstaande video je bekend voorkomen, dan is de kans groot dat je de E3-trailer van Super Mario Odyssey hebt gezien (en gehoord.) Het liedje ‘Jump Up, Super Star!’ zat namelijk ook al in de vorige trailer, alleen dan zonder beelden van dansers.

Op het einde zien we ook nog enkele beelden van het spel zelf, waar de vreugde werkelijk van afspat. Super Mario Odyssey is vanaf 27 oktober beschikbaar voor de Nintendo Switch.

[gv data=”g4xW9aCg2zY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *