Surprise: LG brengt maar liefst twee vlaggenschepen uit

LG V20
Want één reguliere LG V30 is niet genoeg volgens de techgigant.

We naderen de lancering van de LG V30, het tweede vlaggenschip van de Zuid-Koreanen. Eerder deze week lekte het een en ander van het te verschijnen toestel al uit via een wel heel aparte manier. Volgens etnews lanceert het bedrijf binnenkort echter niet één, maar twee versies van de smartphone.

De LG V30 Plus moet namelijk een duurdere versie worden van de reguliere V30, met onder andere een groter intern opslaggeheugen, en verbeteringen in het audiosysteem en draadloos opladen. Terwijl de prijs van de reguliere versie volgens etnews rond de 800 dollar zit, moet de Plus-variant 75 dollar meer kosten.

Deze strategische zet van LG is een poging om de verkoop van haar nieuwe vlaggenschepen te stimuleren. Ook handhaaft het hiermee een vergelijkbare strategie als Samsung met haar Galaxy S8 en S8 Plus. Het valt echter te betwijfelen in hoeverre de vermelde prijzen kloppen, aangezien de S8 Plus op dit moment goedkoper zou zijn dan de LG V30 Plus.

De officiële presentatie van de LG V30 (Plus) vindt plaats op de IFA in Berlijn op 31 augustus. De lanceerdatum van beide smartphones bevindt zich waarschijnlijk rond 15 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *