T-Mobile geeft prijzen flexibel abonnement vrij


Hopla, hier zijn de prijzen van de nieuwe flexabo’s van de telco die belminuten en MB’s niet langer aan elkaar wil koppelen.

Zelf samenstellen

Het gaat om een nieuwe abonnementsvorm waarbij klanten zelf kunnen samenstellen hoeveel belminuten alsook MB’s ze graag willen hebben. De basis wordt gevormd door een startabonnement van €10 per maand waar internet met een lousy snelheid van 64 kbps bij zit. Hier bovenop kunnen internet- en belbundels gestapeld worden. In elke combinatie mogelijk.

Bekijk hieronder de prijzen:

Hamvraag is natuurlijk: worden de abo’s hiermee goedkoper? Ja en nee. Grootverbruikers gaan minder betalen. Kostte een iSmart-abonnement met 300 belminuten en 1.750 MB je voorheen nog €60,50, met de flexabo’s betaal je voor evenveel minuten maar wel 2.000 MB nu €53 per maand. Daarentegen deed een iSmart-abo met 75 minuten en 1000 MB eerst nog €38,13 euro. Dat is nu €39 geworden

De nieuwe abonnementen van T-Mobile, die ook beschikbaar zijn voor ondernemers, zijn vanaf 13 mei 2013 verkrijgbaar.

Nog geen reacties

  1. Ik vind T-Mobile nog behoorlijk aan de prijs, terwijl het netwerk niet onterecht de slechtste reputatie heeft. Als je echt op de kleintjes wilt letten zou ik persoonlijk kiezen voor een prijsvechter die gebruik maakt van het KPN of Vodafone netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *