Telfort verkoopt tweedehands telefoons

Auteur: , 1 Reactie
Telfort verkoopt tweedehands toestellen

Iedereen kent de ex-leaseauto, maar er zijn steeds meer mensen die een mobiele telefoon leasen. Nadat de periode van hun contract voorbij is, sturen ze deze simpelweg terug naar de aanbieder en ontvangen een ander. Maar wat gebeurt er met al die teruggestuurde telefoons? Die worden voor een schappelijke prijs van de hand gedaan bij Telfort.

Maar niet alleen zakenlui leasen hun toestel, ook reguliere consumenten konden zo’n verbintenis aangaan. En aangezien Hi, KPN en Telfort daar vorig jaar mee geëxperimenteerd hebben, is er bij die aanbieders dus een behoorlijke stroom aan teruggestuurde toestellen. Vaak doen deze het nog prima, dus waarom zou je die afschrijven?

De aangeboden toestellen worden door Telfort uitgebreid geïnspecteerd en hersteld indien nodig. De behuizingen zijn schadevrij, maar kunnen eventuele krasjes en andere gebruikssporen hebben. Ook worden alle toestellen voorzien van nieuwe headsets en een universele oplader. Uiteraard zijn alle oude gegevens verwijderd en zijn de toestellen simlock-vrij gemaakt. Er zit 3 maanden garantie op, dus mocht er iets kapot gaan dan heb je nog enige poot om op te staan.

Er is slechts 1 voorwaarde, de toestellen kunnen alleen aangeschaft worden samen met een Sim-only abonnement van de provider. Dat hierdoor het hele concept van een Sim-only aanbieding een beetje mank gaat laten we in het midden, maar het is dan een leuk alternatief voor iemand die een stervende/oude telefoon heeft, maar niet meer dan 3 tientjes per maand wil betalen en het niet erg vind dat hij niet met het laatste van het laatste rond loopt.

(Via: GSMinfo)1 reactie

Spelen goed in op de markt voor een relatief schappelijke prijs p/m.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).