Tesla maakt iPhone-hoesjes van restjes leren autostoelen

Wil jij het Tesla-hoesje voor de iPhone?
Tesla verwerkt dagelijks meters aan leer in zijn auto’s, maar soms blijft er weleens een stukje ‘afval’ over. Elon Musk heeft nu een manier gevonden om ook daar geld aan te verdienen.

Tesla blijft zijn productie-aantallen verhogen, dus de berg restafval wordt steeds groter. Musk wil het overgebleven leer daarom niet langer weggooien, maar gebruiken om iPhone-hoesjes van te maken. Voor 45 dollar ben jij de eigenaar van een case voor de iPhone 6 of 6 Plus, gemaakt van echt Model S-leer.

Wil je een iets luxueuzere variant met ruimte voor je credit cards en bankpassen, dan kan dat voor vijf dollar extra. Tesla claimt daarnaast dat deze case je pasjes beschermt tegen RFID-lezers. Ideaal als je bang bent op deze manier gevolgd te worden.

Alle hoesjes zijn voorzien van het Tesla-logo, dus je moet wel een beetje fan zijn van het merk om je er in het openbaar mee te vertonen. Mocht dat geen bezwaar voor je zijn, dan kun je hier alvast je bestelling plaatsen.

8 reacties

  1. wel jammer dat ze dit alleen doen voor de 6, er zijn zoveel mensen met een 5/5c of zelfs een 4. ook moeten ze met dit soort dingen toch is aan android gaan denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *