Tesla maakt tegenwoordig ook surfplanken

Tesla
Met je Tesla naar het strand rijden en met je andere Tesla het water in.

Lifestyle producten van Tesla. En óf dat een dingetje is. In de webshop van de Amerikaanse autofabrikant is recent een nieuw item toegevoegd in de vorm van een surfplank. Het Tesla-logo staat uitgeschreven op de plank en een kleiner T-logo komt tevens terug.

De surfplank is afkomstig van de Tesla Design Studio en is in samenwerking met Lost Surfboards en ontwerper Matt Biolos ontwikkeld. De autofabrikant spreekt over een gelimiteerd product. Dat hoef je in de VS geen twee keer te zeggen, want alle surfplanken zijn momenteel uitverkocht.

Tesla

Het product was leverbaar in twee kleuren. Men kon kiezen voor een rode plank, of een zwarte met een carbon finish. De tinten zijn precies hetzelfde zoals je ze ook op de auto’s van Tesla kunt krijgen. De carbon surfplank is weer een knipoog naar het interieur van een Tesla.

Er worden 200 planken gemaakt en die zijn dus allemaal al uitverkocht voor een bedrag van 1.500 dollar per stuk. Voor de productie en levering schat Tesla dat dit tussen de twee en 10 weken in beslag zal nemen.

12 reacties

  1. Er zijn paar soort mensen. Zij die nooit een tesla kunnen betalen danwel weinig verstand hebben en tot in lengte der dagen Hemi’s willen rijden: de tesla haters. Daar recht tegenover de sukkels die (terecht) paar jaar wachten op de auto van de toekomst danwel dromen van de mogelijkheid er een te kunnen bestellen: de tesla fanboys. De rest is zogenaamd onafhankelijke journalist met een “eigen” mening. Al het nieuws en alle comments lijken op te delen in die groepen. Ok komt ie: gaaf ding zeg!

    • @porker: Ok, je vind het een gaaf surfboard. Ik ook. Ga er morgen toevallig een 2e handsje ophalen voor 7 tientjes… 😉 Mijn vraag is: bij welke groep hoor jij? Ik zie trouwens way-more hokjes dan jij m.b.t. de Tesla discussie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *