Teufel Cinebar 11: dunne soundbar met subwoofer

Teufel Cinebar 11
Draadloze soundbars voor onder je tv zijn hot. Tegelijkertijd vaak ook erg duur als je een beetje audiovermogen wilt, maar er komen steeds meer betaalbare alternatieven. Teufel zet in met de Cinebar 11.

De Cinebar 11 van het Berlijnse Teufel komt met met twee tweeters en zes midrange drivers. De zwaardere bastonen worden verzorgd door een 165-mm grote woofer in de bijgeleverde subwoofer, die draadloos is.

NFC voor je NFC-apparaten

De Cinebar 11 beschikt over NFC (near field communication) waardoor je smartphones en tablets die ook met NFC zijn uitgerust makkelijk kunt koppelen. Daarnaast zitten er twee HDMI aansluitingen op: één HDMI ingang en één uitgang die beide HDMI versie 1.4 ondersteunen (aparte audiokabel tussen televisie en de Cinebar 11 is daarmee niet nodig). Met de optische ingang kan een extra gameconsole of cd-speler worden aangesloten.

De 5,4 cm hoge soundbar -met een overigens niet al te spannend design- bevat verder een Dolby- en DTS decoder, heeft een vermogen van 80 Watt (60 voor de sub) en kan dankzij de Virtual Surround Sound ruimtes tot 20m² met home cinema geluid vullen, aldus Teufel. In Nederland kost de 95 cm brede Cinebar 11 399 euro.

[lg_folder folder=”Teufel/Cinebar_11/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

4 reacties

  1. Bestaat al sinds 1980. Maar hebben pas sinds 2011 een Nederlandse website.

    Ik woon vlakbij Duitsland. Misschien dat ik het daarom meer heb gezien. Heb trouwens zelf een home cinema set van hun waar ik erg tevreden over ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *