TextBlade: Uitschuifbaar, klein toetsenbord voor telefoons

Textblade
Touchscreens zijn inmiddels haast de enige manier waarop we op onze smartphones nog letters en cijfers intikken, de TextBlade komt met een alternatief.

Draadloze toetsenborden hebben we al vaak genoeg voorbij zien komen, maar de TextBlade van WayTools wil het anders aanpakken. Dat zie je alleen al aan het aparte uiterlijk.

Het uitschuifbare Bluetooth toetsenbordje, dat niet veel groter is dan een derde van een iPhone. De grote spatiebalk die onderaan het toetsenbord zit verbergt de oplaadbare accu, die volgens WayTools een maand land mee moet gaan.

TextBlade

Drie onderdelen
De TextBlade bestaat uit drie onderdelen, die via magneten aan elkaar te klikken zijn. De zojuist besproken spatiebalk is er daar één van, en de andere twee bevatten de knoppen met letters en cijfers erop.

Als je goed kijkt zie je dat ze uit acht afzonderlijke blokken bestaan, ieder met meerdere karakters erop. Ook is er een standaard aanwezig waar je je iOS- of Android toestel op kunt zetten.

[gv data=”AlaAEvL7iH0″][/gv]

WayTools ontwierp het toetsenbord voor mensen die vaak onderweg zijn, en op ieder moment willen werken. Het kleine design maakt het in ieder geval wel ideaal voor in je broekzak. Je kunt je eigen exemplaar voor 99 dollar bestellen via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *