The Division krijgt release-date in 2015


Soms kan je niet wachten totdat een game uitkomt, maar zodra hij er dan is valt hij tegen omdat de ontwikkelaars hem te snel uit moesten brengen.

Dat is bijvoorbeeld gebeurt met Battlefield 4. Als we heel eerlijk zijn was deze nog niet klaar voordat hij al in de winkels lag. Het gevolg is dat er een hoop wordt geklaagd op internet. Daarnaast moeten de developers hard aan de slag om weer updates uit te brengen om het spel speelbaar te maken. Dat laatste lijkt nu, bijna zeven maanden na de release van Battlefield 4, te zijn gelukt.

Misschien heeft Ubisoft daarom nu aangekondigd dat ze meer tijd nodig hebben om het spel uit te brengen. In mijn top 10 van games die je niet mocht missen dit jaar had ik The Division op nummer één gezet. Nu zegt Ubisoft in een press-release dat we moeten wachten tot 2015.

We zouden dus allemaal heel hard gaan kunnen balen, maar ik zelf ben eigenlijk wel blij met dit nieuws. Nu neemt Ubisoft in ieder geval de tijd om een echt goed spel te maken en laat zich niet gek maken om zo snel mogelijk het spel op de markt te brengen. Ze willen het spel nu dan ook pas uitbrengen wanneer het klaar is. Waar de makers meer tijd voor nodig hebben is niet bekend gemaakt.

[gv data=”KT_05h3EQ98″][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *