Thingcharger lost al je laad-problemen op

Thingcharger
Je kent het wel. Eventjes je telefoon aan de lader gooien, en meteen zit je zonder stopcontacten. Of je hebt een stopcontact op perfecte hoogte achter je bureau, maar helaas zit daar al een lampje in. Met de Thingcharger is dat geen probleem meer.

Soms zie je projecten die zo simpel zijn dat je jezelf afvraagt waarom dit er niet eerder was. De Thingcharger is er eentje van. Het doel van 25.000 dollar werd ook compleet verpletterd en het project heeft tot op heden bijna 350.000 dollar opgeleverd.

Je moet de Thingcharger zien als een soort van opzet-stopcontact met bovenaan een magnetische poort voor allerlei opzetstukjes, en onderop nog 2 extra USB-poorten. Je klikt het ding in je bestaande stopcontact, zet het juiste tipje erop, en nu heb je ineens een mooi dockje voor je telefoon of tablet, en de mogelijkheid om 2 andere USB-apparaten aan te drijven, zonder dat je stopcontacten verliest of naar lelijke draden zit te kijken.

Voor 29 dollar, exclusief verzenden, kan je al zo’n ding bemachtigen. Het enige nadeel is dat tot op heden ze alleen voor Amerikaanse stopcontacten gemaakt worden. Er zijn wel plannen om een Europese variant in productie te nemen, maar die is er nog niet.

[gv data=”PMTzn1HnQ2A”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Het idee is zeker goed, maar toch heb ik mijn twijfels. Het probeem is dat als je je telefoon erop zet de kans groot is dat als je er een keer tegenaan stoot het gewoon afbreekt, en dan kan je een nieuwe telefoon kopen. De oplossing hiervoor zij het verzinken van de telefoon zijn waardoor het niet meer universeel is of het toevoegen van een kabel wat nou juist het probleem was. Wat ook kan is de aansluiting flexiebel maken met een veer, zodat het meegeeft als je er tegenaan stoot. Dat zou het net iets beter maken. Toch denk ik dat als het beschikbaar wordt voor de EU ik de aanschaf zal overwegen, ik knutsel er dan zelf wel wat bij om mijn telefoon veilig te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *