Tip: zo vind je de zeldzaamste Pokémon

Pokémon Go
De tracker in Pokémon Go vertoont al een tijdje kuren, maar er blijken gelukkig ook andere manieren om zeldzame Pokémon te vinden.

Nee, we hebben het niet over sites als Pokevision.com, waar je live op kunt zien waar je Pikachu kunt vinden. Deze tip is afkomstig van Nick Johnson, die alle 142 Pokémon in de Verenigde Staten heeft gevangen. Kortom: hij heeft er verstand van, dus je kunt maar beter luisteren.

Via de tracker kun je zien welke Pokémon er in de buurt zijn. Maar waar zitten ze precies? Ingress (de eerste game van Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic) geeft heel veel weg. In die game zie je een kaart met XM. Wat blijkt: op locaties met veel XM zie je vaak bijzondere Pokémon.

“Ik heb regelmatig zeldzame Pokémon gevangen die ik zag in de tracker. Ik heb de tracker vervolgens genegeerd en zocht de hotspots op via Ingress”, vertelde Johnson. “Het werkt niet voor 100%, maar het heeft mij absoluut geholpen.”

3 reacties

  1. Mijn hemel serieus???
    De wereld is echt gek aan het worden met dit soort onzin, volwassenen die als een kip zonder kop de raarste levensgevaarlijke capriolen uithalen om iets virtueel te zoeken????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *