WTF: monteur krijgt bad trip van toetsenbord klant [video]

toetsenbord-trip-lsd
Toetsenborden zijn zo vies dat je de raarste effecten kunt verwachten.

Onderzoekers roepen het wel vaker, er zit meer viezigheid op een toetsenbord dan op een toilet. Een muziekliefhebber in San Francisco is daar op bizarre wijze achter gekomen. De Cal State University heeft namelijk een bijzondere Buchla Model 100 modulaire Synthesizer in bezit. Recent besloot men dit apparaat te restaureren vanwege de bijzondere techniek en geluiden die het kan produceren.

In dit filmpje legt men uit wat de Buchla Model 100 zo bijzonder maakt.
[gv data=”DrgCINAI04s”][/gv]

De monteur ging monter en niets vermoedend aan de schoonmaak. Tijdens het schoonmaken merkte hij wat bijzondere, kristalachtige korrels op. Toen hij deze met de hand wegveegde gebeurde er iets bijzonder onverwachts. In no-time was hij terug in de sixties en draaide de wereld als een psychedelische wolk. Deze bad trip duurde wel 9 uur. Inmiddels heeft men onderzocht wat er aan de hand was. De kristalachtige substantie bleek zuivere LSD (drugs). Door de wrijfbewegingen is een deel opgenomen via zijn huid. Het verhaal vertelt niet of hij zijn overuren betaald heeft gekregen, maar het is zeker zijn meest bijzondere restauratie geworden.

Hoe gevaarlijk LSD kan zijn bewijst onderstaand filmpje van iemand die een Bad LSD-trip meemaakte (minder geschikt voor de gevoelige kijker).
[gv data=”5AMKPMJdmmU”][/gv]

Overigens maakt het weinig verschil of je de toetsen van een synthesizer of keyboard van een computer bekijkt. In onderstaand filmpje (alweer minder geschikt voor de gevoelige kijker) zie je wat er gebeurt als je jouw toetsenbord na 5 jaar eens lekker schoon maakt.
[gv data=”QduD0WW_aA0″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *