TomTom introduceert nieuwe Sports app

TomTom Sports app
TomTom (TOM2) komt met een nieuwe Sports app, die de miljoenen gebruikers van TomTom-producten zal voorzien van data over hun prestaties, maar ook van inzichten en motivatie.

De nieuwe TomTom Sports app is ontwikkeld in samenwerking met sporters en gebruikers van fitness-apps. De app introduceert motiverende berichten, trends en vergelijkingen in activiteiten, statistieken over prestaties tot op de seconde nauwkeurig en omvangrijke sociale mogelijkheden.

“We maken al sinds 2009 wearables en er is inmiddels veel veranderd”, zegt Corinne Vigreux, medeoprichter en Management Director van TomTom Consumer. “De hoeveelheid data waar mensen nu toegang tot hebben is overweldigend. Wat mensen echt nodig hebben wanneer excuses het winnen van overtuiging, is motivatie en begrijpen wat voor hen werkt, en wat niet. Om die reden veranderen we met onze nieuwe TomTom Sports app data in inzichten. Dit is het begin van een veelbelovend jaar voor ons merk in de sportwereld.”

Met de TomTom Sports app kunnen prestaties in twaalf verschillende activiteiten worden bijgehouden, van hardlopen, fietsen en zwemmen tot skiën, trailrunning en wandelen. De app toont in één oogopslag je meest recente activiteiten en prestaties. Ook kunnen meer ervaren sporters de statistieken over hun prestaties tot op de seconde analyseren. Via diverse functies kunnen gebruikers hun laatste prestaties vergelijken met hun persoonlijke records.

[gv data=”KoJ5tyJsi7o”][/gv]

De nieuwe TomTom Sports app zou tevens naadloos aansluiten op een breed aanbod van third party platformen zoals Strava, Nike+, Endomondo, MapMyFitness, Runkeeper en nog veel meer.

De nieuwe TomTom Sports app is vanaf eind januari beschikbaar als download in de Apple App Store en Google Play. De app werkt op iOS en Android smartphones en ondersteund de TomTom Runner, Touch, Adventurer, Spark en Multi-Sport series.

Lees ook: waarom ik mijn iPhone haat als ik hardloop.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *