Top 10: de meest gedownloade films vd week (w07y2015)

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w07y2015)
Matige sm-gedoe en Verschrikkelijke Bazen. Dit zijn de meest gedeelde films van de week.

De hoogste nieuwe binnenkomer is een degelijke download van Horrible Bosses 2. Nick, Dale en Kurt besluiten samen een eigen bedrijf te beginnen zodat ze hun eigen baas kunnen zijn. Een geniepige investeerder heeft echter andere plannen met hun veelbelovende bedrijf. Plannen waarbij Nick, Dale en Kurt helaas niet bij horen, en voordat ze nog maar één cent hebben verdiend staan ze alweer op straat. De wanhoop nabij, besluiten de drie faal-entrepreneurs de investeerders’ zoon te ontvoeren en hem te gijzelen totdat ze de macht over hun eigen bedrijf weer terug hebben.

Op de vijfde positie vinden we John Doe: Vigilante. Een australische misdaadthriller over het falen van het rechtssysteem. Daders hebben meer rechten dan hun slachtoffers en recidivisten komen overal mee weg. Alles lijkt volledig uit de hand te lopen, en dus is het tijd voor verandering. Eén man besluit op te staan, en deze wereld te transformeren in iets beters (origineel plot wel). Hij pleit voor een hechte gemeenschap waarbij men elkaar beschermt tegen het agressieve geweld. Hoe hij dit deed? Hij vermoordde mensen, heel veel mensen…

Tot slot komt Fifty Shades of Grey binnen op de zevende plek. Althans, een brakke Cam-versie van de film. De verfilming van het mateloos populaire soft sm-boek, waar je vriendin geheid heengaat met haar vriendinnen, wordt op IMDb gewaardeerd met een 3,9. Verdere toelichting lijkt ons daarom overbodig.

1. (1) Big Hero 6 – 8,0
[gv data=”z3biFxZIJOQ”][/gv]

2. (2) Birdman – 8,2
[gv data=”8jAfBd3g6bA”][/gv]

3. (-) Horrible Bosses 2 – IMDb: 6,5
[gv data=”B45XU3v9sPw”][/gv]

4. (7) Wild Card – 6.0
[gv data=”7fJGbTfFPkM”][/gv]

5. (-) John Doe: Vigilante – IMDb: 6,5
[gv data=”5o4QekozYb0″][/gv]

6. (3) American Sniper (DVDscr) – 7.6
[gv data=”5bP1f_1o-zo”][/gv]

7. (-) Fifty Shades of Grey (brakke CAM-versie) – IMDb: 3,9
[gv data=”SfZWFDs0LxA”][/gv]

8. (5) Nightcrawler – 8.0
[gv data=”X8kYDQan8bw”][/gv]

9. (-) Dumb And Dumber To – 6.1
[gv data=”lGXHVlEklgQ”][/gv]

10. (5) Taken 3 – 6.3
[gv data=”JuU0M2xBasc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *