Top 10: de meest gedownloade films vd week (w11y2015)

interstellar
De meest gedownloade films van de week, hier zijn ze wederom.

Interstellar, het meesterwerkje van Christopher Nolan, is opnieuw terug in de lijst. Nu de blu-ray-versie uit is stoomt hij meteen weer door naar de eerste plek. Interstellar vertelt het verhaal over een toekomst waarin regeringen en economieën over de hele wereld zijn ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20ste eeuw is de grote schuldige. Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en de mensheid hoop te bieden.

Sprookjes mashup

Into the Woods is een combinatie van de bekende sprookjes van Assepoester, Raponsje, Sjaak en de Bonenstaak en het verhaal van de Bakker en zijn vrouw die wanhopig naar een kind verlangen. Helaas zijn de Bakker en zijn vrouw door een heks vervloekt zodat ze geen kinderen kunnen krijgen. Ze moeten verschillende proeven doorstaan om de vloek op te heffen. Zo moeten ze de heks een koe bezorgen die zo wit als melk is, een kap die zo rood als bloed is, haar dat zo geel als maïs is en een muiltje dat zo zuiver als goud is.

Focus

Nicky (Will Smith) is een meester op het gebied van misleiding, die een relatie krijgt met de nieuwbakken oplichtster Jess (Margot Robbie). Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, ziet hij in haar een risico en verbreekt de relatie. Drie jaar later duikt zijn voormalige vlam, nu een volleerde femme fatale, op in Buenos Aires, tijdens een lucratieve autorace. Nicky speelt een gevaarlijk spel, zij gooit al zijn plannen in de war en raakt de doortrapte oplichter volledig van de wijs.

01. (-) Interstellar – IMDb: 8,8
[gv data=”0vxOhd4qlnA”][/gv]

2. (1) Exodus: Gods and Kings – IMDB: 6,2
[gv data=”t-8YsulfxVI”][/gv]

3. (3) Fifty Shades of Grey – IMDB: 3,9
[gv data=”SfZWFDs0LxA”][/gv]

4. (2) The Hobbit: The Battle of the Five Armies – IMDB: 7,6
[gv data=”Y6Fv5StfAxA”][/gv]

5. (-) Into The Woods – IMDb: 6,2
[gv data=”7pjy5MK1X70″][/gv]

6. (6) Birdman – IMDB: 8,2
[gv data=”8jAfBd3g6bA”][/gv]

7. (4) The Imitation Game – IMDB: 8,2
[gv data=”nuPZUUED5uk”][/gv]

8. (-) Focus – IMDb: 6,9
[gv data=”MxCRgtdAuBo”][/gv]

9. (8) Kingsman: The Secret Service (CAM) – IMDB: 8.2
[gv data=”kl8F-8tR8to”][/gv]

10. (5) Night at the Museum: Secret of the Tomb – IMDB: 6.4
[gv data=”KMKk7Dn__-Y”][/gv]

6 reacties

  1. Bij interstellar had ik het idee dat iemand een mooi idee voor een film had, maar nog geen fatsoenlijk einde had verzonnen. Het laatste deel van de film werd steeds ongeloofwaardiger en de film laat je achter met een heel deprimerend gevoel. Het begin was leuk, het einde was onzin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *