Top 5 Steam Black Friday game deals

Beste deals op Steam
Een aantal must haves zijn nu voor een prikkie verkrijgbaar.

Black Friday is er niet alleen voor spotgoedkope TV’s, gadgets en afgeprijsde consoles, maar ook voor de PC-gamers. Daarom vandaag een lijstje van een paar van de beste Steam Autumn Sale aanbiedingen ter ere van Black Friday.

The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year – €14,99 (70% korting)
Omdat we langzaam naar de release van de Netflix-serie toeleven pikken we vandaag de briljante games gebaseerd op dezelfde boeken eruit. Wild Hunt is unaniem een van de beste RPG’s ooit en een regelrechte aanrader voor iedereen die van heerlijke combat, een diepgaand verhaal en prachtige visuals houdt.

[gv data=”XHrskkHf958″][/gv]

Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition – €24,74 (45% korting)
Van de beste moderne RPG in de derde persoon naar de beste RPG vanuit top-down perspectief. Original Sin 2 is een uitzonderlijk diepgaande RPG met strategie-elementen. Ben je een beetje fan van D&D dan kan ik je bijna garanderen dat je deze game ook tof vindt.

[gv data=”bTWTFX8qzPI”][/gv]

Cities: Skylines – €6,99 (75% korting)
Waar Sim: City ooit het genre op de kaart zette, is er geen twijfel over mogelijk dat Cities: Skylines een moderne perfectionering van de city builders is. De game is ontzettend verslavend omdat er altijd weer een nieuw probleem naar je hoofd geslingerd wordt. Dat steden bouwen zo leuk kon zijn…

[gv data=”aqQ0fNy0KZU”][/gv]

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – €7,99 (60% korting)
Hoewel R6 Siege al een tijdje uit is, is de game nog steeds springlevend. Ubisoft’s tactische shooter wordt nog steeds regelmatig met nieuwe content voorzien en het fundamentele concept van aanvallers tegen verdedigers blijft altijd spannend.

[gv data=”6wlvYh0h63k”][/gv]

Grand Theft Auto V – €14,99 (50% korting)
We sluiten het lijstje vandaag af met een game die constant weer terug komt in deze aanbiedingen-lijstjes. Niet heel gek, want GTA V is natuurlijk een van de definiërende games van dit decennium. De open wereld, de razendsnelle auto’s, de geweldige uitbarstingen van geweld en natuurlijk het hilarische een veelal absurdistische verhaal zijn slechts het begin. GTA Online is immers nog nooit zo groot (en lucratief voor Rockstar) geweest als nu. Kortom, een must have in de game-bibliotheek van bijna iedere gamer.

[gv data=”QkkoHAzjnUs”][/gv]

Lees ook: 4 tips voor een geslaagde Black Friday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *