Top 5: waterdichte iPhone-covers


Indien de telefooncondoom geen soelaas biedt in het drooghouden van je iPhone, zijn er nog tal van hoesjes die dit werk beter doen. Covers waarmee de iPhone zelfs onderwater kan, indien je dat aandurft. Wij doken in het aanbod van de waterdichte hoesjes en selecteerden er vijf.

5. DriSuit Endurance
DriSuit Endurance
Dit hoesje is volledig waterdicht, en maakt je iPhone onderwater volledig bruikbaar. Dankzij het touchscreen-membraan reageert het scherm tijdens een duik in het diepe nog steeds op aanrakingen. Handig, heb je meteen een onderwatercamera. Kosten: 55 euro.

4. Grace Digital Eco Pod

Een stevige, niet zo stijlvolle ‘bunker’ voor allerhande smartphones. Ook te gebruiken om sleutels en pasjes in op te bergen. Hij is waterdicht, en ook verkrijgbaar in het oranje. Begint op Amazon bij 48 euro.

3. Frieq Universal Waterproof case
Frieq Universal
Een veredeld hersluitbaar zakje. Niet duur (€7,70) en gewoon door het plastic ‘raampje’ te bedienen. Er passen telefoons tot 5,3-inch in.

2. Seido Obex voor de iPhone 5
Seido Obex
De Seido Obex is niet alleen, waterdicht, hij kan daarnaast tegen een stootje. Klepjes geven je toegang tot de stekkeraansluiting en de koptelefoonaansluiting. Aan de achterkant is een doorzichtig rondje geplaatst zodat het Apple-logo zichtbaar blijft. Vinden Apple-gebruikers nu eenmaal belangrijk. Kost: 46 euro.

Optrix XD5 helmhoes
Optrix XD5
Een GoPro-achtige cover met een ingebouwde wijdhoeklens. Een soort dashcam voor op je hoofd. Ze gaan weg voor omgerekend 100 euro.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *