Trailer: Brad Pitt in nieuwe Netflix Original War Machine

Trailer: Brad Pitt in nieuwe Netflix Original War Machine
Pitt is de ster van een nieuwe film die exclusief te zien zal zijn op de Amerikaanse streamingdienst.

War Machine draait om oorlog. Politieke oorlog. McMahon, gespeeld door Brad Pitt, is in deze film de machine die zich niet laat neersabelen vanwege confrontaties. Netflix heeft zojuist de trailer vrijgegeven, de film is vanaf 26 mei te zien op de streamingdienst.

In War Machine, een zwartkomische oorlogsfilm, zien we de opkomst en ondergang van een Amerikaanse legerofficier tijdens een missie in Afghanistan. Brad Pitt vervult de rol van charismatische, meervoudig onderscheiden generaal McMahon die naar bezette gebieden wordt uitgezonden om leiding te geven aan de NATO strijdkrachten. Zijn ‘rock star’ aanpak valt echter niet bij iedereen in goede aarde en al snel ligt zijn ogenschijnlijk hoge aanzien onder vuur door een onthullende publicatie in één van de meest gelezen tijdschriften in Amerika.

Naast Brad Pitt spelen ook onder andere Emory Cohen, Topher Grace, Anthony Michael Hall, Will Poulter, Tilda Swinton, Sir Ben Kingsley en Gijs Scholten van Aschat een rol in de film. Je checkt de trailer hieronder.

[gv data=”eOO511yn1no”][/gv]

De titel is geïnspireerd op het boek The Operators: The Wild & Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan van journalist Michael Hastings. De film is geproduceerd door Ian Bryce en Plan B’s Dede Gardner, Jeremy Kleiner en Brad Pitt.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *