Trobla: deze houten versterker heeft geen batterijen nodig

Trolba
De speakers in je smartphone zijn vaak niet toereikend als je er muziek mee af wilt spelen, met de Trobla heb je altijd een versterkertje bij de hand, en hoef je nooit het accuniveau in de gaten te houden.

De Trobla (Sloveens voor ‘hoorn’) is volledig van hout gemaakt, maar is nog steeds een effectieve manier om het geluid van je telefoon een flinke boost te geven. Leuke bijkomstigheid: de speaker is van duurzaam materiaal gemaakt en ziet er bovendien erg tof uit.

Geschikt voor meerdere telefoons
Door het gebrek aan elektronica moesten er wat slimme aanpassingen gemaakt worden om de Trolba alsnog een goed geluid te geven. Zo zorgt de vorm voor een effectieve versterking, en zorgt een speciale kamer in de versterker voor betere lage tonen. Om ervoor te zorgen dat meerdere smartphones er precies inpassen, zijn er verschillende gleuven aangebracht in de bovenkant die je af kunt sluiten met een speciaal houten opzetstukje.

Op die manier past bijvoorbeeld een iPhone 6 er precies in, maar ook een Samsung Galaxy S6 en een Nexus 5. De makers van de Trolba zijn op dit moment nog druk bezig met een Kickstartercampagne, waarvan het doel inmiddels al ruimschoots gehaald is. Je hebt nog 24 dagen om mee te doen aan de crowdfundingcampagne, waar je voor 65 dollar je eigen exemplaar thuisgestuurd krijgt in juni. Net op tijd om mee te nemen naar sommige festivals dus.

Nog geen reacties

    • @Onehp: Idd, leuk geprobeerd maar helaas …
      Vrijwel alle smartphones hebben slechte tot matige speakers (zeker voor bas), dus door iets acoustisch te versterken ga je echt niet datgene wat er mist mee aanvullen.
      Ziet er leuk uit maar niet meer dan dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *