Twee waterbestendige Samsung-gadgets die je moet hebben

Samsung gadgets CES 2017
Naast al het nieuwe smartphonegeweld besteedt Samsung ook genoeg tijd aan de bijbehorende accessoirelijn.

Op het CES-evenement in Las Vegas is er genoeg ruimte voor Samsung om haar nieuwe producten te tonen. Na de nieuwe Galaxy A-serie aangekondigd te hebben, krijgen we nu de kans om kennis te maken met de draagbare Level Box Slim-speaker en draadloze Image Stamp-printer.

Met afmetingen van 148.4 x 79 x 25.1mm is de Samsung Level Box Slim zeer zeker klein te noemen. De draadloze speaker onderscheidt zich door zijn waterbestendige IPX7 certificatie, waardoor de speaker het één meter onder water tot wel 30 minuten uithoudt.

Samsung Level Box Slim speakers

De 8W speaker beschikt over een indrukwekkende 2600 mAh-accu. Hierdoor moet het mogelijk zijn om maar liefst 30 uur naar je favoriete muziek te luisteren op één volle accucyclus. Ook is er een speciale oplaadmodus aanwezig voor je smartphone: de Level Box Slim kan je toestel opladen wanneer nodig. Zo kun je weer net iets langer van je Spotify-lijstje genieten.

De Level Box Slim-speaker wordt geflankeerd door de eveneens draadloze Image Stamp-printer. Via NFC of een wifi-signaal is het mogelijk om gemakkelijk foto’s te printen die op je smartphone staan. In tegenstelling tot de meeste andere mobiele printers beschikt de Image Stamp over een 16:9 ratio in plaats van een 3:2 ratio. Hierdoor lijken de geprinte foto’s exact op het exemplaar dat op je scherm staat.

Zowel de speaker als de slimme printer moeten begin dit jaar te verkrijgen zijn. Hoeveel beide apparaten gaan kosten, is nog niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *