Uber gaat ook helikopters aanbieden

Hi Arnie
Maar niet als taxi en niet in Nederland.

We blijven nog even in India van het laatste nieuws van Uber. De taxibedrijvenkillers uit San Francisco gaan op eerste Kerstdag Rudolf het roodgeneusde rendier spelen. Wel tegen betaling overigens.

Want, zoals we in het vorige artikel al stelden, India is een derdewereldland, dus wat doe je daar als leuke extra? Helikoptertje vliegen natuurlijk.

Op eerste Kerstdag kun je in Delhi, Mumbai en Bengaluru met de app op je telefoon een helikopter bestellen. Na de bestelling word je opgehaald door een Ubertaxi die je naar het dichtstbijzijnde vliegveld brengt voor een toertje in de chopper.

In een kwartiertje word je dan over je eigen stad, of als je een toerist bent natuurlijk niet over je eigen stad, rondgevlogen. De prijs is voor de gemiddelde inwoner van een Indiase stad wat aan de hoge kant, maar voor een gemiddelde westerling behoorlijk aan de lage kant. Dus als je nog de kans hebt om in het vliegtuig naar India te springen moet je nu gaan rennen. Kan je morgen voor $75 met zijn tweetjes in een heli.

Get to the choppa!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *