Ubisoft laat in nieuwe video gameplay van Watch Dogs zien

Ubisoft laat in nieuwe video gameplay van Watch Dogs zien
In een onlangs verschenen video van de game Watch Dogs krijgen we iets meer inzicht in de gameplay van het spel.

Colin Graham is hoofd van de animatie afdeling voor het spel Watch Dogs. Hij neemt ons dan ook mee in een tour door Chicago waar het spel zich afspeelt. In het spel is alles met elkaar verbonden. Zelfs als je bezig bent in een singleplayer spel kan je gehackt worden door een andere online speler. Tijdens het spelen wordt Colin dan ook gehackt en laat hij zien hoe dat in zijn werk ging.

Terwijl je wordt gehackt moet je proberen uit te vinden wie dat op zijn geweten heeft. Een spectaculaire achtervolging volgt waarin Colin zijn hacker probeert in te halen.

In het tweede deel van de video zien we dat Colin wordt uitgedaagd door een online speler die via zijn tablet het spel speelt. Zo zijn er vele manieren om het spel te spelen en het dus is ook niet nodig om elke uitdaging te accepteren. Maar elke wanneer je dat wel doet krijg je ‘experience’ points waarmee je nieuwe unlocks kan vrijspelen.

Het laatste deel laat zien dat je samen met vrienden tegen andere online spelers kan vechten. Na het zien van de video en de gameplay stijgt hij misschien wel naar nummer 2 in mijn top 10 lijstje van games die je niet mag missen in 2014.

Welke speelmodus ga jij het meeste spelen in Watch Dogs? laat het weten in de comments.

[gv data=”SKwn4nK5J28″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *