Uncharted-film lijkt uit te lopen op een drama?!

Uncharted-film lijkt uit te lopen op een drama?!
En dan hebben we het niet over het filmgenre.

Het verfilmen van games is zelden een succes. Toch blijven studio’s het proberen, want soms, heel soms, is het wel een kaskraker. Bijvoorbeeld de laatste Tomb Raider-film, die was best oké te noemen.

Sony wil de populaire gamereeks Uncharted als film uitbrengen. Het idee klinkt prima, Uncharted is een avonturenreeks en daar kun je best een spannende film van maken. De voorbereidingen lopen echter dramatisch. In eerste instantie zou Dan Trachtenberg de regie op zich nemen. Die plannen gaan echter niet door. De regisseur heeft aangegeven niet langer onderdeel te zijn van het project, aldus Deadline. Er is nog geen opvolger bekend, waardoor de plannen rondom de film nu tijdelijk gestaakt zijn. Mind you: de plannen voor een film stammen uit 2014. Bovendien is het de tweede keer dat een regisseur zich terugtrekt. Aanvankelijk zou de regie gedaan worden door Shawn Levy.

Sony wil tegen het einde van de zomer een vervanger hebben. De opnames moeten begin volgend jaar van start gaan. De productie van de film is in handen van PlayStation Productions. Een bedrijf vorig jaar opgericht door Sony. Uncharted de film moet eind 2020 te zien zijn in de bioscoop.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *