Upgraden naar de iPhone 7: doen of overstappen?

Auteur: , 3 Reacties
Upgraden naar de iPhone 7: doen of overstappen?

Overstappen of upgraden naar de nieuwe iPhone 7. Wekt het toestel genoeg interesse onder consumenten of kiest men liever voor wat anders?

De iPhone 7 wordt binnenkort onthuld en veel mensen overwegen de smartphone aan te schaffen. Anderen zullen misschien wel teleurgesteld zijn als officieel bekend wordt dat de iPhone 7 minimale veranderingen heeft. Deze groep stapt mogelijk over naar een Android-toestel.

De Engelse verzekeringsmaatschappij Insurance2GO hield onlangs een enquite om te peilen hoe men hierover denkt. Er werden 1014 mensen ondervraagd. Hiervan zei 50% de iPhone 7 te willen aanschaffen. 19 procent zegt over te stappen naar Samsung en 8 procent zegt over te stappen naar een ander merk. Deze laatste groep wil geen smartphone van de Zuid-Koreaanse techgigant.

Tel je de procenten bij elkaar op dan blijft er een groep van 23 procent over die geen antwoord wist te geven op de vraag. Een deel van deze ondervraagden zegt bijvoorbeeld dat zijn of haar huidige smartphone nog naar behoren werkt. Mocht een abonnement aflopen dan loont het vaak om over te stappen naar een goedkoper sim-only abonnement.

Duncan Spencer, directeur bij Insurance2GO, zegt dat Apple meer concurrentie heeft dan ooit tevoren. Toch denkt hij dat de iPhone, ondanks de pittige concurrentie, goed blijft verkopen. (via Phonearena)3 reacties

De vraag is: gaat @RubenPriest nu eindelijk overstappen??
@ffw88: Mijn toestel is pas twee en nogwat jaar oud en werkt nog prima ;)
@ffw88: Nou ik persoonlijk wilde wel een jaartje een Note proberen maar al de problemen rond dit toestel hebben me toch doen annuleren (ik had al besteld). Ik blijf een jaartje op het vertrouwde nest.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).