Verdien een miljoen met een foto van een aardappel

Aardappel
Aardappelen zijn geliefd en gehaat op het internet. De plant wordt er vaak bij gehaald wanneer men met een filmpje komt met een nogal beroerde kwaliteit. Toch moet je de aardappel niet onderschatten.

Kunst kan alle kanten op gaan. De artistieke grenzen zijn onmogelijk en zo ook de toereikende portemonnee van de liefhebber. Deze aardappel, gefotografeerd door kunstenaar Kevin Abosch, werd recent verkocht voor 1 miljoen dollar. Laat het even bezinken. Een miljoen voor een simpele foto van een aardappel.

De kunstenaar is beroemd om zijn manier van digitaal fotograferen en de klassieke zwarte achtergrond in combinatie met een item op de voorgrond levert hem een leuke boterham op. Misschien een idee voor de volgende keer? Een boterham. In een interview met PetaPixel geeft zijn studio aan dat Abosch een liefde heeft voor de aardappel. Zo fotografeert hij wel vaker de plant, maar deze sprong er echt uit, aldus de studio. Zo, vanaf nu denk je wel twee keer na wanneer je aardappelen staat te schillen in de keuken.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *