Vergeet Bilzerian: zo patsen Mexicaanse narcos op Instagram

Narcos attitude
Als er één ding is dat we hebben geleerd na het zien van alle afleveringen van Narcos, dan is het dat crime does not pay een fabeltje is. Deze kartel-bazen laten op Instagram zien waarom ze in love zijn met de coco.

Auto’s, vrouwen met dikke billen, vergulde wapens en -in navolging van Don Pablo himself- een verzameling exotische dieren, dat zijn de terugkerende elementen in de foto’s waarmee de narco’s elkaar op Instagram proberen af te troeven. Misschien wel de koningen van het narco-patsen zijn de zonen van El Chapo, de onlangs opnieuw ontsnapte leider van het Sinaloa-kartel. Zo gek is dat natuurlijk niet, als je bedenkt dat de beste man een waarde van zo’n 2,7 miljard euro vertegenwoordigt. Het patsen gebeurt dan ook vooral door de rijke, verwende zoontjes van de kartelbazen, die zelf nooit een moord hebben hoeven plegen.

Wie het excessieve ballin’ graag op de voet wil volgen kan onder meer terecht op @AlfreditoGuzma (zoon van El Chapo), @miauuuu5_7_ (Jose Rodrigo aka El Chino Antrax, die twee jaar geleden in Amsterdam is opgepakt) en @_IvanGuzman_ (Ivan Guzman, ook een zoon van El Chapo). Momenteel is alleen de account van Ivan echter nog online. De populairste hashtag is #narcolifestyle.

Dit is El Chino samen met Paris Hilton:

El Chino Paris Hilton

Wapens

Een heilige op je gouden pistool. Als je maar betaalt, denkt de juwelier:

Narco Pistool

Met een gouden Ak-47 moordt je in stijl:

Sinaloa ak

Gun goud kartel

Personeel

Behalve een glimmend pistool dat je nooit gebruikt wil je natuurlijk ook een bodyguard die er prettig uitziet aan de achterkant:

kartel bodyguard

Of de voorkant:

kartel soldate

Of aan alle kanten:

Vrouw kartel wapen

Natuurlijk neem je de beste paardrij-instructrice van het land:

Vrouw paard

Eén verkeerde noot en de tijger gaat los:

Tijger kartel

Auto’s en beesten

Een Bentley mag natuurlijk niet ontbreken in je collectie:

Kartel Bentley

Ivan Guzman heeft een AK als bijrijder in zijn Ferrari:

Ivan Guzman Ferrari AK

Terwijl zijn broer Alfredo liever een leeuwenwelp meeneemt in de Bentley:

Alfredo Guzman tijger

Ivan houdt sowieso meer van volwassen beesten:

Ivan Guzman leeuw

De Lambo van El Chino:

De Lambo van El Chino

Bulletproof glass, altijd handig:

Dik spul

Prima verzameling sportwagens:

Sportscars

Die sportwagens moeten echter ook tanken:

Tanken met Ivan Guzman

Deze anonieme Instagrammer toont zijn jaguar en geld – in een privévliegtuig:

Private Plane Narcos

Random domheid

Een emmer vol iPhones.

Iphones Guzman

Met dank aan DonVincenzo voor de tip!

41 reacties

 1. Smirnoff Vodka… Jakkes. Zonde van je ruitensproeier reservoir. Heb je zo veel geld, ga je die meuk drinken. Doe dan Stoli of Grey Goose als je zo graag Vrouwenalcohol wilt drinken.

   • @jervier: kijk eens goed: er liggen limoenen naast. Ze zijn gewoon Vodka-Lime aan het drinken. Vodka-Gimlets: het ultieme vrouwendrankje. Je wordt er wel dronken van, maar de smaak van alcohol is niet zo sterk.

    En dat iedereen in Rusland Vodka drinkt komt met name door de prijs. Het is daar spotgoedkoop. Distillatie van aardappelen en bieten, dat hebben ze daar wel ;-).

 2. Heerlijke serie!

  Nog een aanrader; Escobar:Paradise lost. De film met Benicio Del Toro! (Persoonlijk iets minder goed in vergelijking met de serie maar alsnog zeker de moeite waard!)

 3. Verschil met NL is dat je daar niet altijd achterom hoeft te kijken> omkopen doet wonderen. Toch worden ze vaak niet ouder dan 40, het is maar net wat je wil…..

 4. Ongelofelijk dat deze figuren zo openlijk kunnen pronken met hun illegaal verkregen vermogen! Ik krijg plots een stuk meer respect voor het “patser beleid” van de Nederlandse politie waarbij jonge mensen met dure auto’s regelmatig onderworpen worden aan random controles.

 5. Dat misdaad niet loont staat toch nog steeds. Je ziet wat materiele zaken maar vergeet vooral niet dat je zo’n beetje constant achterom moet kijken en een goede kans maakt om te worden afgeknald of in de bak te komen. Dat is dan je leven en je toekomst.

  Fiets morgen weer met plezier met de broodtrommel tussen de snelbinders naar het werk na een prettig weekeind te hebben gehad. Pak nu nog ff een biertje :->

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *