Vergeet de trein, neem dit elektrische skateboard op rails

Vergeet de trein, neem dit elektrische skateboard op rails
Geen gedoe met evenwicht.

Skaten is vooral in de Verenigde Staten een populaire activiteit. Uiteraard probeer je het zelf ook, maar ik ben er geen held in. Het evenwicht bewaren op een plankje met wat wielen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Al laten pro-skaters je anders geloven. Man, wat ziet het er dan makkelijk uit.

Voor mensen zoals ik is er dit custom skateboard. Het betreft een elektrische deck, gemaakt om te rijden op treinrails. Geen gedoe meer met bochten, vervelende stoepjes en verschillende ondergronden. Bevestig het skateboard op de rails en ga vooruit of achteruit met de afstandsbediening. Het enige wat je moet doen is je evenwicht houden.

Een demonstratievideo op ongebruikt treinrails laat zien hoe het werkt. Ziet er best geinig uit toch? Helaas is het niet heel erg praktisch. Zo heb je in de VS genoeg verlaten treinrails, maar in Nederland is dat wel anders. De NS en ProRail zal op z’n zachts gezegd niet blij zijn als je met dit skateboard over de rails van station naar station gaat reizen. Bovendien is dat natuurlijk levensgevaarlijk en illegaal. Vergeet niet uit te checken..

[gv data=”VktlxpHRi6o”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *