Vergeet Kickass Torrents en installeer Popcorn Time als app

Auteur: , 5 Reacties
Popcorn time is terug als app

Met deze app download je heel makkelijk je favoriete films naar je telefoon.

Het wordt steeds lastiger goede torrentsites te vinden. Kickass Torrents is al weer een tijdje gesloten en de dagen dat je heel relaxed met Popcorn naar je favoriete film kon kijken, liggen ook al weer een tijdje achter ons.

Nou niet helemaal want via de Playstore kun je Popcorn Time downloaden. Sinds 4 november staat de app in de Playstore. Installeren gaat heel eenvoudig. Als je de app opstart zie je meteen een aantal populaire films als je daar op klikt heb je twee opties: kijken of downloaden.

De optie kijken werkt niet, maar de optie downloaden wel. Let op! Het downloaden van auteursrechtelijk beschermde films in Nederland is illegaal. Als je op een film klikt, gaat het downloaden meteen beginnen. Nadeel is wel dat je telefoon snel volzit met een paar blockbusters. Voordeel is dat je bijvoorbeeld in het vliegtuig kunt kijken.

De app wijst je voortdurend op het gevaar van downloaden via Popcorn en biedt tegen betaling een vpn-verbinding aan. Het is echter niet noodzakelijk om die te gebruiken.

Wij hebben de app getest (in de lucht in een A380 die boven de oceaan vloog) en de films komen soepeltjes naar binnen, inclusief Nederlandse ondertiteling. ALs je je afvraagt hoe je zo’n film nou afspeelt op je tv, overweeg dan eens de aanschaf van een Google Chromecast.

Anders dan je misschien zou denken is The Pirate Bay nog steeds springlevend. En dit zijn 5 alternatieven voor Kickass Torrents.5 reacties

Kan het ook op een apple tv? Want apple is daarintegen een stuk legaler bezig
@simonklaassen: Dat kan je gerust vergeten ….. Eigenlijk een retorische vraag.
Ik weet niet hoe t bij jullie zit, maar ik heb gewoon toegang tot Kickass. Niet via proxys oid.
Kijken werkt gewoon hoor, ik heb hem dan niet uit de playstore maar via google. Ideaal met een android box aan de 55 inch plasma!
Heerlijk dat popcorntime, downloaden op mijn tablet en, via shareit, overgooien naar mijn Nvidia Android shield tv.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).