Vergeet vandaag niet om World Backup Day te vieren

World-Backup-Day-2015
Er is tegenwoordig voor alles wel een feestdag, maar deze zetten we graag even in de belangstelling. Het percentage mensen dat geen backups maakt is anno 2015 nog steeds behoorlijk groot.

Volgens de website worldbackupday maakt dertig procent van de mensen nog steeds geen backup van zijn of haar bestanden. Een flink percentage, zeker als je nagaat dat één op de tien computer maandelijks met een virus besmet raakt en er iedere minuut 113 telefoons zoek raken.

Foutje bedankt
De website stelt bovendien dat 29 procent van alle verloren gegevens veroorzaakt wordt door een menselijke fout. Een ongeluk zit dus in een klein hoekje. Worldbackupday.com riep 31 maart in 2013 uit tot World Backup Day, een dag voor 1 april, zodat je “Op 1 april geen kikker in je bil” krijgt, aldus de website.

[gv data=”2p87zinjSTs”][/gv]

Vier deze feestdag dus door een backup te maken van je bestanden, zodat je op een ongelukkig moment niet al je vakantiefoto’s en belangrijke bestanden kwijtraakt. Mocht je dol zijn op social media, dan kun je op worldbackupday.com ook een eed afleggen en dit doorsturen naar je vrienden en familie.

Hulp nodig?
Hulp nodig met het maken van een backup? Lees dan zeker even deze 5 manieren om een backup te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *