Vergelijking: Samsung Galaxy S10 vs Galaxy S9

Vergelijking: Samsung Galaxy S10 vs Galaxy S9
Wat zijn de verbeteringen op technisch vlak?

Deze week kondigde Samsung de nieuwe Galaxy S10 aan. Wellicht is de presentatie je ontgaan, maar op straat en online zijn genoeg reclames te vinden die de nieuwe smartphone aanprijzen. Logisch ook, want Samsung doet het altijd goed in Nederland met de Galaxy-telefoons.

De vraag is natuurlijk of je voor die nieuwe Galaxy S10 moet gaan, of de Galaxy S9 tegen een zacht prijsje op de kop moet tikken. De Galaxy S9 is immers een prima smartphone en kan nog hartstikke goed meekomen qua specificaties. Wil je het nieuwste van het nieuwste dan is de Galaxy S10 een no-brainer, maar in deze technische vergelijking kun je eens goed kijken wat de verschillen nu daadwerkelijk zijn.

Toch maar die goedkopere Galaxy S9 of toch de nieuwste snufjes met de Galaxy S10? Of helemaal geen Samsung en eens snuffelen bij Huawei, OnePlus of bij één van die andere merken? De keuze is vandaag de dag immers reuze in de wereld van high-end Android smartphones. Je checkt de tabel hieronder.

[table “232” not found /]

Nog geen reacties

  1. Ik wil enkel nog een telefoon die ook dual-sim en dual-standby support biedt. Daarmee kom je automatisch uit bij Huawei, Xiaomi of OnePlus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *