Verhuis je vis naar het Mushroom Kingdom

aquarium
Met wat LEGO-steentjes en kennis over de wereld van Mario geef je jouw vis een nieuw onderkomen in het Mushroom Kingdom van de eerste Super Mario Bros.

Dit krijg je als je een grafisch designer haar aquarium op laat knappen. Kelsey Kronmiller knutselde met LEGO-blokjes en visvriendelijk materiaal bovenstaand aquarium in elkaar. De buitenkant werd versierd met de kenmerkende lachende wolkjes en de achterkant van de bak werd beplakt met de traditionele achtergrond van wereld 1-1.

Naar eigen zeggen koos ze bewust niet voor een onderwaterlevel uit Super Mario, omdat er dan te weinig objecten zouden zijn om in het aquarium te plaatsen. In het herkenbare kasteeltje dat je op het einde van een level tegenkomt kunnen de vissen van Kelsey bovendien uitrusten.

world-1-1

Visvriendelijk
Op de LEGO-steentjes bracht ze zwarte lijnen aan om dat iconische 8-bit stijltje te creëren. Voor deze lijnen gebruikte ze vinyl en spuitverf. Omdat verf en vinyl slecht zijn voor vissen, werd het geheel ingespoten met het visvriendelijke Krylon Fusion.

Voordat je zelf begint met het volgooien van je aquarium is het wijs om even het blog van Kronmiller te lezen. Daar legt ze haarfijn uit hoe ze te werk is gegaan en welke spullen je nodig hebt om je goudvis de tijd van zijn leven te geven.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *