Vervangende Galaxy Note 7’s blijven in de fik vliegen

vervangende samsung galaxy note 7 brand
De Galaxy Note 7 is nu officieel een defect product dat niet meer verkocht hoort te worden.

Begin deze week kwam het nieuws naar buiten dat er een vervangende Galaxy Note 7 was geëxplodeerd (in een vliegtuig nog wel). Gisteren werd bekend dat er nog een vervangende Note 7 ontploft was in de handen van een 13-jarig meisje. Vandaag is er een derde geval bijgekomen. Afgelopen dinsdagnacht ontplofte er namelijk ook een vervangende Note 7. De eigenaar van het toestel werd wakker van het geluid en de rook en moest later op de dag naar het ziekenhuis met acute bronchitis.

Het ergste van dit laatste geval is dat Samsung bekend was met de ontploffing van de vervangende Note 7 maar hier niks over naar buiten heeft gebracht. Samsung heeft meerdere malen gesteld dat veiligheid van de consument het belangrijkste speerpunt is wat betreft de problemen met de Note 7. Nou, vergeet dat dus maar.

Misschien is het tijd dat Samsung haar verlies neemt en de productie en verkoop van de Note 7 stopt. Laat de Zuid-Koreaanse techgigant zich maar focussen op de Galaxy S8 en daarmee hopelijk vertrouwen terugwinnen bij de consument. Want dat is wel nodig. In Amerika bieden alle telefoonproviders al de optie om de Note 7 om te ruilen voor een ander model smartphone.

6 reacties

  1. Her wordt ook tijd dat berichten niet klakkeloos over worden genomen. Het begint inmiddels erg op te vallen dat deze dingen voornamelijk in Amerika gebeuren… De cultuur van ‘ een slaatje slaan uit’. Tevens ook de cultuur waar bepaalde bedrijven zo machtig kunnen zijn dat het me niks zou verbazen als zij erachter zitten. Prachtige kans natuurlijk om de betere concurrent definitief uit het veld te ruimen.

    • @wgaca: ach ja, dat krijg je met copy paste artikeltjes met wat extra sensatie en fantasie van de schrijver. Dat 13 jarig meisje schijnt dus in werkelijkheid 6 jaar te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *