Vet! Bedrijf bouwt een real-life Mario Kart-baan [video]

Vet! Bedrijf bouwt een real-life Mario Kart-baan
Vergeet de Nintendo in de huiskamer, dit is veel leuker.

Een vakantie naar Canada op de planning? Grote kans dat je de Niagara Falls gaat bezoeken. In de buurt van de beroemde watervallen bouwt Niagara Speedway een reali-life Mario Kart-baan.

De baan is een echte uitdaging. Je rijdt enkele meters omhoog, om vervolgens weer af te dalen. Dit zal zorgen voor de nodige adrenaline. Volgens het bedrijf is het de grootste verhoogde kart-baan van Canada.

De bouw is in een vergevorderd stadium. In een promovideo (link) laat Niagara Speedway alvast zien wat je kunt verwachten. De op Mario Kart geïnspireerde baan zal in de lente van 2018 worden geopend. Een exacte datum is nog niet bekend.

De kart-baan is gelokaliseerd nabij Clifton Hill. De toeristische promenade van Niagara Falls, Ontario. Hier zijn tal van restaurants en bedrijven gericht op entertainment gevestigd.

15 reacties

  1. De wattervallen zijn super mooi, maar die hele kermis er omheen is echt verschrikkelijk…. Dit zou wellicht de eerste leuke toevoeging aan al die meuk daar kunnen zijn.

  2. Dus je gaat eerst tergend langzaam in een kurkentrekker omhoog in 1 lange saaie bocht (geen uitdagingen) om vervolgens weer naar beneden te rijden en daar aangekomen 2 bochtjes te pakken.

    Spannend.

  3. Beetje te lange door draaier als je omhoog gaat naar mijn mening en die springschansen naar beneden zie ik ook niet zo zitten maar het idee is wel leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *