Video: 82-jarige vrouw surft voor het eerst op het web

82-jarige vrouw gebruikt voor het eerst internet
Je kan het je bijna niet voorstellen dat er vandaag de dag mensen zijn die nog nooit gebruik hebben gemaakt van internet. De 82-jarige Kerstin Wolgers was een van die mensen…

De 82-jarige vrouw uit Zweden maakte eerder deze maand voor het eerst in haar leven gebruik van het internet dankzij een tablet. MyNewsDesk volgde haar tijdens haar avonturen op het internet. Het experiment duurde vijf dagen en alles werd vastgelegd door een camera die ze op haar borst droeg. Wolgers postte voor het eerst een foto op Instagram, swipete langs Zweedse mannen op Tinder en keek naar de videoclip ‘Gangnam Style’ op YouTube.

Inmiddels heeft de Zweedse al honderd tweets op haar naam staan en kan ze concluderen dat ze de afgelopen jaren enorm veel heeft gemist. Daarnaast heeft ze ook nog eens 2400 vragen beantwoord van Reddit-users, die benieuwd waren naar haar ervaringen. MyNewsDesk postte een korte video, waarin te zien is hoe de 82-jarige vrouw reageert op haar eerste internetervaring.

[gv data=”ce3ZmCMc9kk”][/gv]

2 reacties

  1. Wat een foute grap van die filmmaker om haar eerste keer met een ipad te laten zijn, dan weet je zeker dat ze het internet niet gaat snappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *