[Video] Apple iPhone 6s en 6s Plus tegen MMA fighter

Pak aan!
Vandaag brengen wetenschappers ons zeer belangwekkend nieuws over mobiele telefoontoestellen van de firma Apple. Wie is er sterker, een MMA-vechter of een Apple iPhone? Het zijn vragen die iedereen natuurlijk heeft, maar gelukkig is er een filmpje met een antwoord.

We hadden al vijf mooie methodes om een iPhone kapot te maken geïdentificeerd, maar het kan nooit kwaad om het lijstje nog wat completer te maken. Luke Rockhold is een middengewicht MMA vechtersbaas. En hij is er niet zo maar eentje, hij is momenteel de beste middengewicht Mixed Martial Arts-fighter van de hele wereld (en ver daar buiten). Het laat zich natuurlijk gemakkelijk raden wie er gaat winnen.

Dat maakt het echter niet minder leuk om eens te zien wat er gebeurt als je Luke in een ruimte zet met een paar van die telefoontjes. Hij begint met een roundhouse kick tegen de iPhone 6 plus, omdat dat de telefoon die de hele bendgate aan het rollen bracht. En uiteindelijk komt ook de nieuwste generaties iPhones aan de beurt.

De laatsten hebben sterker glas en blijken ook een stuk minder eenvoudig om te buigen. Toch zie je uiteindelijk dat de techniek het verliest van brute menskracht. Zo heb je alvast dat gepatenteerde gebogen scherm… Enfin, bekijk het filmpje zelf maar.

[gv data=”l31VsFUVYfs”][/gv]

2 reacties

  1. De domste test tot nu toe …. Ze breken al als je ze laat vallen en ze vallen net verkeerd.
    Niet zo moeilijk om hem stuk te maken als een willekeurige persoon er met de hand ook nog eens een swiep aan geeft, laat staan een snelle trap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *