Video: Black Friday verandert winkels VS in een slagveld

Black Friday
Black Friday 2015 zit er weer op en video’s verschijnen op het internet. Massa’s aan mensen die winkels in rennen, met elkaar vechtend voor die ene korting. Ah, ‘Murica.

De filmpjes geven het gevoel alsof het de roerige jaren negentig zijn, afgaande op het gedrag van mensen. Het verschil met toen is dat nu alle onregelmatigheden vastgelegd worden op smartphones en op het web terecht komen.

Maar ach, wat simpel zaterdagmiddag vermaak vanuit je luie stoel kan geen kwaad. In de trieste video hieronder check je hoe een vrouw een product grist uit de handen van een kind. Het lijkt op een hele slechte film, maar het is helaas de werkelijkheid. Daaronder een tien minuut-durende compilatie met alle ‘hoogtepunten’ van afgelopen vrijdag.

[gv data=”ugzHJHhjhgM”][/gv]

[gv data=”5HG2MYX4N4s”][/gv]

3 reacties

  1. Extreem “beschaafd” om van een kind [!] een doos uit haar handjes te grissen…

    En ik snap alle heisa niet zo. Het lijkt wel of die spullen gratis worden weggegeven. Ik kon niet zo goed zien waar het allemaal om ging.

    Maar ik geloof zeker dat men een weekje later, hetzelfde item in alle rust kan aanschaffen voor misschien wel minder geld… #SMH!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *