Video: eerste testaflevering Casey Neistat in Amsterdam

Casey Neistat nieuwsshow
Omdat je bij het onderwerp ‘wiet’ onze hoofdstad niet kunt ontlopen.

Een tijdje geleden meldde YouTube-sensatie Casey Neistat dat hij het vloggen voor gezien hield. Gelukkig voor de miljoenen fans kwam hij al snel terug op dit besluit en besloot om een andere weg in te slaan. Nadat CNN zijn geflopte Beme overnam, is de vlogger nu bezig met het maken van een nieuwsshow voor de ‘YouTube-generatie’.

In de eerste echte testaflevering vertelt het team van Neistat je alles over wiet. Het goedje is onlosmakelijk verbonden met onze hoofdstad Amsterdam en is dan ook terug te zien in onderstaande video. Het wordt echter al snel duidelijk dat wiet helemaal niet zo makkelijk meer te verkrijgen is als vroeger.

Zo is niet alleen het aantal coffeeshops gehalveerd in Amsterdam, maar zijn er ook nog speciale regels opgesteld die wiet op sommige plaatsen verbieden, zoals in de buurt van kinderen. De verslaggevers gaan ook naar de Amerikaanse staten Colorado en Nevada, waar wiet wel volledig gelegaliseerd is.

Neistat geeft zelf toe dat er nog veel bijgeschaafd moet worden aan de nieuwsshow en geeft deze aflevering dan ook een magere voldoende. Het is de bedoeling dat het team elke week vier afleveringen produceert, en uiteindelijk doorgroeit naar zeven per week.

[gv data=”CcYiRPkvZR4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *