Video: gelekte render toont iPhone 8

iPhone 8
Dichter bij the real deal ga je niet komen!

Over de iPhone 8 is al veel geschreven en gesproken. Daarnaast hebben diverse designers hun concept met de wereld gedeeld. Dit keer gaat het weer om een render, alleen hebben we nu te maken met een gelekt concept via het programma FactoryCAD.

De gelekte plaatjes en video geven dus een aardig idee wat Apple met de iPhone 8 van plan is. We zien een ontwerp van glas, het display begeeft zich over het hele ontwerp en de thuisknop is met pensioen gestuurd. Wat ook opvalt is de uitstekende dubbele camera. Een vreemde bobbel op het cleane ontwerp van de smartphone. Het gaat hier om een render, of het productiemodel ook zo’n bobbel zal gaan krijgen is nog maar de vraag. Apple kreeg met de komst van de iPhone 6 veel kritiek te verduren over de uitstekende camera bij deze smartphone.

Dit jaar bestaat de Apple iPhone 10 jaar. De verwachting is dat de Amerikaanse techgigant in september het doek gaat trekken van de nieuwe smartphone. Een maand later, in oktober, zal de verkoop naar verluidt van start gaan.

iPhone
iPhone

Credit: OnLeaks en GearIndia

[gv data=”wRa0QLbxvXc”][/gv]

6 reacties

 1. Ik moest even 3x knipperen of ik niet een iphone6 of iphone6s of iphone7 zag.
  De camera is anders en dat is het dan ook wel weer.
  Kunnen we nu stoppen met elke dag een gelekte render of foto oid te posten tot dat ding een keer gepresenteerd word?

  • @B00G1E: Idd, zo ziet de Iphone er al jaren uit en onder het glas voorop zal je nu dan wat meer display zien … Halelujah !
   Camera achterop steekt uit als een hondelul in de manenschijn, MAAR (daar komt ie) dat zal nu opeens geen issue zijn of onhandig want het is van Apple.

  • @rainwormnl: Was het gerucht niet dat de iPhone 7s de 4,7″ wordt en de iPhone 7 Plus vervalt, er geen 7s Plus komt en de iPhone 8 de nieuwe 5,5″ wordt?

   Ik kan er naast zitten (en dat is waarschijnlijk ook zo 🙂 )

   • @720s: Zou zomaar kunnen. Wat ik bedoel is dat iedereen zo gefocussed is op de naam iPhone 8 en je nergens 7S ziet staan. Terwijl het al sinds de iPhone 3 zo is dat ze elk jaar na een “nieuw” model gewoon een S model uitbrengen.

 2. Begin juli loopt mijn abonnement voor mijn iPhone 6s af die ik nu al bijna 1,5 jaar in bezit heb… heb zelf al redelijk wat ervaring met de iPhone 7 maar dat noem ik geen vooruitgang, ik vind hem minder mooi en het 3.5 mm debacle blijft.
  Ik ben bijna zeker ervan dat de volgende de S8 wordt. Super gave telefoon vind ik dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *