Video: gouden iPhone 5S onderworpen aan krastest

Auteur: , 2 Reacties
iPhone 5S krastest

Omdat het Apple, voor de verandering, een keertje niet is gelukt om alles geheim te houden is het ook alvast mogelijk geweest om te testen hoe krasbestendig de nieuwe iPhone 5S is. De behuizing van een champagnekleurig exemplaar wordt bewerkt met een mes en een munt en vervolgens vergeleken met een witte en zwarte iPhone 5.

Je kan je waarschijnlijk nog wel herinneren dat er vorig jaar de nodige ophef ontstond over de krasbestendigheid van de zwarte iPhone 5. Veel mensen waren van mening dat de behuizing veel te gevoelig was voor krassen en beschadigingen.

Bij de witte iPhone 5 scheen het iets minder erg te zijn, maar mensen klaagden ook over die telefoon. Hoe het zit met de nieuwe champagnekleurige iPhone 5S? Dat kan je zien in onderstaande video. De uploader is tevens zo aardig geweest om ook een zwarte en witte iPhone 5 te bewerken zodat het verschil gelijk duidelijk is.2 reacties

Niet echt een benchmark if you ask me. Ik heb liever dat ze de telefoon in hun broekzak doen met een sleutelbos erbij.
”De behuizing van een champagnekleurig exemplaar wordt gewerkt met een mes en een munt en vervolgens vergeleken met een witte en zwarte iPhone 5.”

bewerkt bedoel je?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).