Video: het wilde seksleven van Google topman Eric Schmidt

Seksleven Eric Schmidt
Je zou het misschien niet direct zeggen, maar de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Google (en ex-CEO) houdt er een interessante hoeveelheid maîtresses op na.

De 58-jarige Eric Schmidt zou al jarenlang een zogenaamd ‘open huwelijk’ hebben met zijn vrouw Wendy en dat geeft de topman van Google alle ruimte om er wat leuke vriendinnetjes op na te houden.

Zo zou hij lange tijd gescharreld hebben met een TV presentatrice, Kate Bohner, die hem ‘Dr Strangelove’ noemde en een prototype van een iPhone van hem kreeg. Eric Schmidt heeft immers in de raad van bestuur van Apple gezeten voor een aantal jaar.

Ook een blonde PR dame (Marcy Simon) en Lisa Shields, een producer voor Good Morning America, zouden tot zijn veroveringen behoren. Momenteel zou hij zich opperbest vermaken met de Vietnamese concertpianiste Chau-Giang Nguyen.

Wendy Schmidt verklaarde tegenover de New York Times het volgende:

“Some couples are very much in each others’ space. In our case, we are both busy. I think it’s nonsense and, between us, if we know what is going on in our lives and we are happy, that kind of stuff is part of his being in the public eye.”

Eric zelf praat liever niet over zijn open huwelijk:

“I don’t think that is an appropriate question. We don’t comment on that, rumours.”

En dat is opvallend voor iemand die de volgende uitspraak gedaan heeft:

“If you have something that you don’t want anyone to know, maybe you shouldn’t be doing it in the first place.”

Het Koreaanse NMA TV is zo vriendelijk geweest om de escapades van Schmidt in een hilarische cartoon te verwerken die je hieronder kan bekijken. (via: dailymail.co.uk)

[gv data=”72wlClEZW8s”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *