Video: ‘iOS 10’ concept toont handige nieuwe features

Auteur: , 8 Reacties
Video: iOS 10 Concept brengt handige nieuwe features

Af en toe duikt er een video op van een fictieve versie van iOS. Dat is ook het geval bij dit concept van iOS 10, die meer functies binnen het Control Center toont.

In tegenstelling tot Android, is iOS een redelijk gesloten besturingssysteem. Hardnekkige veranderen worden stapsgewijs genomen en veel vrijheid heeft de gebruiker niet.

In de video van Sam Beckett zien we uitgebreidere mogelijkheden met Control Center dankzij de integratie van 3D-touch. Zo moet het mogelijk zijn om een WiFi-netwerk te selecteren, zonder hiervoor af te reizen naar Instellingen. Ook kunnen de icoontjes worden verwisseld voor apps of acties die jij zelf vaak gebruikt.

Een aantal verwelkomende toevoegingen die we wellicht later teruggaan zien bij iOS 10. Wie weet. De video kun je hieronder bekijken. Wie geen geduld heeft kan altijd nog een jailbreak overwegen.8 reacties

Wifi netwerk selecteren zonder naar instellingen te gaan zou een uitkomst zijn. Met eerdere wifi-netwerken in huis is het een pain in the ass.
@TimoBac: Zelfde voor Bluetooth, voor je speakertjes/karkit/etc
@rynnus: Absoluut.
Schakelt je ios apparaat niet automatisch naar een ander netwerk als deze al een beter signaal heeft?
@dragonforce: Uiteindelijk wel, maar als je van de woonkamer, met een youtube filmpje aan, naar de bovenverdiepingen loopt doet ie dat niet snel genoeg.
@TimoBac:

Ok, waarom verander je de wifi naam niet naar hetzelfde? Dan is deze probleem opgelost.
@dragonforce: elke router heeft z’n mac-code, z’n handtekening zoals je wil. Zelfs al heb je dezelfde code en netwerknaam, het is een ander netwerk
Gaap. Dit is iets wat al járen kan met een jailbreak!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).