Video: iPhone 6 vliegt in de fik tijdens autorit

Video: iPhone 6 explodeert in auto
Je schrikt je kapot.

Ben je aan het autorijden, ontploft je smartphone vanuit het niets. Het overkwam een vrouw in Shanghai, China. Ze reed in de auto met haar man over de snelweg, toen haar iPhone 6 vanuit het niets in de fik vloog. Het stel wordt opgeschrikt door de uitslaande vlammen van de smartphone en ze stopt direct met rijden.

Het voorval gebeurde eerder deze maand. De aanwezige dashcam in de auto heeft het ongeval vastgelegd. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk, al is er mogelijk een link. Tegenover Chinese media liet de man van de vrouw weten dat de batterij van de iPhone in februari is vervangen. De reparatie is niet uitgevoerd door een Apple-winkel, maar door een derde partij. Apple adviseert altijd om bij het merk zelf reparaties te laten uitvoeren. Het feit dat hier een batterij van een derde partij is gemonteerd, heeft mogelijk te maken met de brand.

Niemand raakte gewond bij de brand. Na de steekvlam doofde het vuur van de iPhone zonder bluswerkzaamheden. Het toestel kan als verloren worden beschouwd.

[gv data=”E57p5RmLyz4″][/gv]

4 reacties

 1. Ja grapjassen, apple verbiedt het om originele batterijen door een derde partij te laten vervangen. Apple zou ze gewoon vrij moeten geven, helemaal die op oudere modellen.

 2. Apple “verbiedt”!?
  En weer een “bewijs” dat je nooit een Apple moet kopen!
  Een Apple telefoon koop je nooit, deze is blijft ALTIJD eigendom van Apple!
  Dit instituut leeft met de arrogantie dat ze alles kunnen doen met JOUW aankoop.
  Als Apple vind dat apparata.nl niet meer bezocht kan worden (om wat voor reden dan ook) kan je op geen enkele manier deze website meer bezoeken!
  Dat is gelukkig met android wel anders geregeld.

  • @pawarana: hou toch op man …

   wanneer je samsung in de fik vliegt door een ondeugedelijke goedkope chineese batterij … denk je dan echt garantie te kunnen claimen ? Met “verbied” bedoeld men dat je geen garantie meer hebt … en zo “verbied” IEDER electronica merk dat.

   Wanneer ik MIJN samsung tv open schroef … er een iets van een ander merk in zou zetten … en hij werkt niet meer ! Denk je werkelijk dat ze garantie aanbieden wanneer ze hem openschroeven ? ??

   Wat een naive reactie van je. Wanneer apple zou toestaan dat je zomaar een willekeurige batterij er in zou zetten … dan fikken er honderden per maand af met alle gevolgen van dien. Mensen die levend in hun huis verbranden doordat ze 50 euros hebben bespaard met een c merk batterij via ali express.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *