Video: is dit de nieuwe 4-inch iPhone?

Is dit de nieuwe 4-inch iPhone?
Als de geruchten kloppen, dan komt Apple binnen een paar weken met een nieuwe 4-inch smartphone. Het lijkt erop dat de eerste beelden nu al zijn uitgelekt.

Dat klinkt spannender dan het wellicht lijkt, want in de video van MIC Gadget is te zien dat de 4-inch iPhone er hetzelfde uit ziet als de iPhone 6S. Het zou gaan om een toestel uit de fabriek van Foxconn, maar dat valt natuurlijk niet te verifiëren. Het toestel oogt als een echte iPhone, maar dan een beetje kleiner, al bleek natuurlijk al eerder dat het niet zo moeilijk is om een iPhone na te maken.

MIC Gadget stelt dat het de details van de telefoon niet kan vrijgeven, maar volgens eerdere geruchten krijgt de iPhone specificaties die vergelijkbaar zijn met die van de iPhone 6. Zo is de vingerafdrukscanner aanwezig, schiet de camera 8-megapixel foto’s en kun je kiezen uit 16, 32 of 64 GB opslagruimte.

Apple zou de nieuwe iPhone lanceren op een evenement in maart, waar mogelijk ook meer duidelijk wordt over de Apple Watch 2 en een vernieuwde iPad Air.

[gv data=”dltGSsqT2uA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *