Video: kijken hoe PewDiePie zijn plek als de grootste verliest

Auteur: , Geen reacties
Video: kijken hoe PewDiePie zijn plek als de grootste verliest

What a time to be alive.

Eerder werd al bekend dat videomaker PewDiePie na onafgebroken aan de top te hebben gestaan, zijn titel als grootste YouTube binnenkort moet gaan inleveren. T-Series, een muziek productiebedrijf uit India, neemt met het huidige tempo langzaam maar zeker de titel van PewDiePie over

De Zweedse videomaker is sinds 2013 de grootste. Vandaag de dag is zijn kanaal goed voor 66 miljoen abonnees, maar die aantallen groeien niet hard genoeg om de concurrentie voor te blijven. Er is op YouTube een live video gestart waarin PewDiePie en T-Series naast elkaar worden vergeleken met een counter. Op dit moment is het verschil nog aanzienlijk met enkele miljoenen abonnees, maar T-Series groeit ontzettend hard.

Het grappige is dat er soms duizenden mensen tegelijkertijd naar deze ietwat nutteloze counter kijken. De livestream heeft al 83.000 likes genoteerd en 13.000 dislikes. Bovendien is er een actieve livechat waar gebruikers discussiƫren over PewDiePie en T-Series. Pak de popcorn erbij en check de livestream hieronder. Vermoedelijk moet je enkele emmers popcorn pakken, want dit gaat nog wel een paar weken duren.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).