Video laat Samsung Tizen zien vanuit alle hoeken

Samsung Tizen hands-on
Samsung wil af van zijn afhankelijkheid van Android, en is al geruime tijd bezig met z’n eigen OS. We hebben er al eerder wat van gezien, maar nog nooit zo up-close en personal als in deze video.

Deze hands-on video komt van het Duitse tizenblog.com af en toont ons alle ins en outs van het geheimzinnige OS. Het toont ons alle menu’s van de telefoon, evenals de settings en de algehele look van het OS. Vermoedelijk is dit nog een oudere versie van het besturingssysteem want er ontbreekt nog het een en ander op.

Het toestel lijkt op een Samsung Z9005, vergelijkbaar met een Galaxy S3 qua specs. De software heeft veel weg van TouchWiz, de schil die Samsung over zijn Android-toestellen trekt, maar draait onderhuids dus op Tizen. Deze software zou Samsung willen gaan gebruiken voor telefoons en tablets, maar ook hun televisielijn zou er de vruchten moeten van gaan plukken.

[gv data=”-TUgZBwZybU”][/gv]

3 reacties

  1. Ziet er prima uit. Beetje budget maar als er ook een budgetprijs aanhangt is er niets mis mee. Wanneer de geijkte apps er opzitten lijkt me het een prima alternatief voor IOS en Android. Ik ben ook zeer nieuwsgierig naar Firefix-OS.

  2. Ik denk dat dit de reden is dat samsung android zo zwaar modified. Straks brengen ze tizen op de markt en is het voor mensen makkelijker om over te stappen. Dikke vinger naar google.

    En het lijkt me juist voor google weer de reden om eigen hardware op de markt te brengen -> motorolla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *