Video: Nintendo maakt ultieme Pokémon gameconsole

Nintendo Switch Pokémon
De games, de looks, wat wil je nog meer?

Over enkele maanden verschijnt eindelijk het eerste Pokémon-spel op de Switch, de meest recente console van Nintendo. Pokémon Let’s Go Pikachu en Pokémon Let’s Go Eevee zullen veel harten veroveren en mensen eventueel over de streep trekken om toch die kekke Nintendo console aan te schaffen. Speciaal voor deze doelgroep brengt Nintendo een speciale Switch console in Pokémonstijl uit.

Het apparaat is volledig uitgedost in een unieke, herkenbare stijl voor elke Pokémonliefhebber. De hoofdpersonages Pikachu en Eevee zijn prominent aanwezig in het ‘dock’. Ook zijn de Joy-Con controllers voorzien van de herkenbare kleuren van Pikachu en Eevee, wat net dat beetje extra glans geeft aan deze console.

Natuurlijk zijn de twee nieuwe Pokémon-spellen meegeleverd. Deze zullen voorgeïnstalleerd terug te vinden zijn op de Switch. In onderstaande trailer zie je wat je zoal mag verwachten van de nieuwe Pokémon game. Het ziet er naar uit dat de spellen trouw blijven aan hun handheldroots, maar wel interessante nieuwe elementen met zich meebrengen.

De volledige hardware-bundel ligt vanaf 16 november in de winkels. Een officiële richtprijs is nog niet bekend of meegeven, maar volgens diverse media gaat het om een bedrag van om en nabij de 399 dollar. Vermoedelijk wordt dit bedrag vrij letterlijk vertaald naar euro’s.

[gv data=”NXxeryO8NUs”][/gv]

[gv data=”9jRtpMKLsts”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *