Video: staat deze brute Hoverbike al op jouw verlanglijst?

Kek apparaatje
Ideaal voor iedereen die toe is aan een ruig en uniek vervoersmiddel.

De mannen van het innovatieve bedrijf Hoversurf staan zeker niet stil op het gebied van productontwikkeling. Met de in deze week verschenen trailer van de Hoverbike Scorpion-3 willen ze iedere adrenalinejunkie erop wijzen dat het toffe vervoersmiddel dichter bij zijn release is dan je zou vermoeden.

In onderstaande video zien we de Hoverbike in zijn volle glorie schitteren in een uitgestalde hangar. De clip toont de lift-off van de quadcopter hoverbike, waarna de bestuurder in een rechte lijn door de zaal vliegt en na een tijdje weer veilig landt op de grond.

De Hoverbike Scorpion-3 is momenteel nog in ontwikkeling, maar de nieuwste beelden van het apparaat geven veel hoop. Het speciale crowdfund-project lijkt de hoge verwachtingen waar te maken. De hoverbike wordt bestuurd door zowel de geautomatiseerde vliegsoftware als de handmatige controle van de waaghals die erop zit.

Voor de geïnteresseerden onder ons is er helaas nog weinig bekend over de officiële releasedatum en eventuele verkoopprijs. Op de website van Hoversurf vind je meer info over de huidige status van de Hoverbike Scorpion-3.

[gv data=”odVFa_3lmiM”][/gv]

4 reacties

  1. Hmm… vergeleken met het huisvlijtwerkje van Colin Furze ziet dit er aanmerkelijk stabieler uit. Waarschijnlijk verklaard door het verschil van vier versus twee propellors.

    Maar Colin Furze heeft tenminste nog afscherming om die propellors aangebracht – toch wel redelijk essentieel als je niet op voorhand jouw ledematen -of die van omstanders- drastisch ingekort wil hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *